Η πληρωμή των προϊόντων που ο καταναλωτής αγοράζει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορεί να γίνει με τους ακόλουθους τρόπους:

·   Με αντικαταβολή (μόνο για την Ελλάδα) τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης θα επιβαρύνεται με χρέωση 2.50  ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%).

·  Με κατάθεση στον υπ’ αριθμ. IBAN : GR48 0172 2080 0052 0809 1230 338 ή Με κατάθεση στον υπ’ αριθμ. 5208 091230 338 λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς με εμφανιζόμενο δικαιούχο ΤΖΙΟΛΗΣ BLUEMARINE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.

·   Με κατάθεση στον υπ’ αριθμ. IBAN : GR97 0110 4300 0000 4300 0399 857  ή Με κατάθεση στον υπ’ αριθμ. 430 0039 9857 λογαριασμό της Τράπεζας Εθνικής με εμφανιζόμενο δικαιούχο ΤΖΙΟΛΗΣ BLUEMARINE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.

·  Με τη χρήση χρεωστικής / πιστωτικής κάρτας. Μπορείτε να πληρώσετε με χρεωστική / πιστωτική κάρτα Visa – Maestro – Mastercard οποιασδήποτε τράπεζας, μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της τράπεζας Πειραιώς.

Σε περίπτωση που ο χρήστης επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την πληρωμή μέσω τράπεζας ή κάρτας ο καταναλωτής απαλλάσσεται από το κόστος αντικαταβολής των 2,50 ευρώ.

Ο καταναλωτής μέσω του διαδικτυακού τόπου ενημερώνεται από την εταιρεία πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας του, για τα ουσιώδη χαρακτηριστικά του προϊόντος, την τιμή, την ποσότητα, τις δαπάνες μεταφοράς, τον τρόπο πληρωμής, παράδοσης, της διάρκειας ισχύος και της τιμής της ενδεχόμενης προσφοράς και το δικαίωμα υπαναχώρησης. Με την αποστολή της φόρμας παραγγελίας, ο καταναλωτής λαμβάνει διαδικτυακά αντίγραφο της παραγγελίας, το οποίο μπορεί να αποθηκεύσει.

Στις τιμές που αναγράφονται ευκρινώς δίπλα από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ (24%), όχι όμως το κόστος αποστολής, ενώ το κατάστημα επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό. Οι προσφορές στα προϊόντα και στις τιμές ισχύουν όσο υπάρχουν στην ιστοσελίδα και όσο υπάρχει απόθεμα. Οι τιμές των προϊόντων που δεν βρίσκονται σε απόθεμα ή είναι προ-παραγγελία είναι έγκυρες για 7 ημέρες από την ημερομηνία τοποθέτησης της παραγγελίας.

Η προθεσμία μεταφοράς εξαρτάται από την μεταφορική εταιρία (courier) με την οποία συνεργάζεται η εταιρεία μας. Η εταιρία μας ενημερώνει τον πελάτη ότι οι χρόνοι μεταφοράς βασίζονται στις πληροφορίες που παρέχουν οι μεταφορικές εταιρίες και δίνονται μόνο ενδεικτικά και κατά προσέγγιση. Η tziolisbluemarine.gr δεν φέρει συνεπώς ευθύνη για οποιαδήποτε καθυστέρηση εκ μέρους των μεταφορικών εταιριών.

Σύμφωνα με τους παρόντες όρους, τα παραγγελθέντα προϊόντα από τον καταναλωτή θα παραδοθούν στη διεύθυνση που θα αναφέρει ο ίδιος στη φόρμα παραγγελίας του και η οποία αναφέρεται ως διεύθυνση παράδοσης («Διεύθυνση παράδοσης»). Η Tziolisbluemarine.gr παραδίδει σε όλες τις περιοχές της ελληνικής επικράτειας (με εξαίρεση των περιοχών που δεν υπάρχει πρόσβαση μέσω υπηρεσιών ταχυμεταφοράς). Αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά πλην Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Τα τιμολόγια πώλησης/δελτία αποστολής ,αποδείξεις λιανικής αποστέλλονται στον καταναλωτή μαζί με τα προϊόντα που έχει παραγγείλει στην διεύθυνση που έχει καταχωρηθεί από τον αγοραστή κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας.